گـزیده اخبــار

خانه » اجتماعی » ارشـــــادات پــــــس ازفــــرار!
ارشـــــادات پــــــس ازفــــرار!

ارشـــــادات پــــــس ازفــــرار!

از عادات نا پسندی که جمیع اصحاب این تربیون به آن دُچار و حتی معتاد و گرفتاریم توجه بیش از حد لزوم به مطالب برگزیده از مصاحبه های بزرگان است که همکاران ما آنرا با حروف درشت تر و در عین حال مستند تر این عزیزان میکنند به روایت فتح خان تونگه ای که همکار طنز وغیره امور تربیون است بعید نیست که اسم برخی از این عزیزان بزرگنمأی خالی بند را لافوک های قرن بنامیم . البته از شما چه پنهان که شرط عقل هم همین است . زیرا وقتی آدم چند سطر و کلیمه ای از عیال یک رئیس جمهورمخلوع ،  دومین متفکر جهان ، سرقوماندان اعلی قوای مسلح  که با اندک بادی لرزید و دوپا را در یک موزه کرد وساکن امارات شد در باره یک موضوع شنیده و دیده اند اساس و لب ولُباب یک اندیشه را کشف و درک مینماید .     
 
چنانچه پس از آنکه  دوتن از وزرای زن هریک رنگینه حمیدی و خانم صافی که برای وزارت تعلیم وتربیه و وزارت زنان در کابینه رئیس جمهور غنی از سوی پارلمان افغانستان افغانستان رد صلاحیت شدند بلادرنگ خانم رولا سعدة غنی Rula F. Saadah Ghani که متولد کشور لبنان و بر مذهب مسیحیت تعلق داشت و خودرا بانوی اول کشور می خواند به میدان آمد و در یک گفتگوی تلویزیونی در برابر پرسش خبرنگار چنین گفت : وکلا در پارلمان متأسفانه وقتی که برای تائید وزیر ها اونها جمع شدند پارلمان به یک سویه بسیار پیان  کار کردند و در یک میدان که اینها جرگه استند ؤلسی جرگه هستند باید احترامانه بحث کنید مغز موضوع بفهمید چه کنید ائنها به یک میدان فروش وخرید تبدیل شدند و این نه می فهمم که این مردم چطور ….گزینیش که نه می فهمم کی را تائید کرده و کی را رد کرده است وقتی خبرنگار از ایشان می پرسند که وقتی شنیدید که این دو خانم رد شده شما را جگرخون ساخت ؟ جگرخون نه شدم از خاطری که می فهمم که اونها میباشند . پارلمان بگویند یا نه گوئید ! این نشان می ته که اونها به کار شان وارد نیستند .برای وزارت امور زنان یک خانمی که پنج سال فعال اجتماعی در امور زنان است کی پیدا می شود این طور زنان ؟  که بتواند این وزارت پیش ببرد . به وزارت معارف یک خانم که خوبترین مکتب در کابل ایجاد کند کی پیدا کنیم .
وقتی خبرنگار از نزد ش پرسیدند که شما گفتید باقی می مانند آیا این ها به عنوان سرپرست می مانند یا ! … رولا غنی بلادرنگ جواب داد ! نه می فهمم ! شما می فهمید که قبل از او وزیر خارجه باقی ماندند ..همین ربانی وزیر خارجه بود چندین سال ماند ، قبل اش سپنتا چندین سال ماند !اونا هم میخواهند همو طور !
متأسفانه طبع زمُخت اشرف غنی این متفکرفراری  ورئیس جمهور مافیائی  میل به عالم بالا دارد یعنی حاضر است تمام وقت اش درلاف زنی ها و خود را یک قدرت مطلق وانمود کردن و به ظواهر نگریستن سپری میکند یعنی حاضر است تمام وقت اش را درمیان عوام کالانعام که لاف ها یش را با گوش و پوست فرامی گیرند بدون هرگونه دغدغه قانونی بگذراند .چنانچه باری اشرف غنی رئیس جمهوروسرقوماندان اعلی نیروهای مسلح  باری در یک محفل در ولایت پکتیا سخنانی را بر زبان آورده بود که میتوان از آن دروجود اشرف غنی اطاعت از قانون و قانون مندی را دریافت .
   
داستان طوری بوده که کسی برای ریاست مشرانو جرگه به جایی فضل هادی مسلم یار که از سرگروپ های مجاهدین حزب اتحاد اسلامی برهبریی استاد عبدالرب رسول سیاف بوده و به نسبت همین روابط بریاست مشرانو جرگه رسیده بود و  شخصی دیگری از سناتوران همین مجلس به اسم باختر امین زی که گفته می شد با حزب اسلامی گلبدین حکمتیارروابط مجهولی  داشت اما رئیس جمهور اشرف غنی نسبت به باختر امین زی  به ریاست فضل هادی مسلم یار ترجیح داده بود . میتون گفت وقتی جناب اشرف غنی به اعتراف خودش به هیچگونه قانونی پایبند نیست طبیعی است که  چنین اداره پراز فساد باید سقوط میکرد .چنانچه دیدیم این اداره با داشتن نیروهای مسلح  مجهز و پشتیبانی جهان پیشرفته غرب در ظرف چند روز انگشت شمار فروریخت و سقوط نمود . شما خواننده گان و بیینده گان عزیز اگر از همان آغازاین یادداشت  متوجه بوده باشید جناب اشرف غنی در گفتگو با داؤد جنبش ژورنالیست پرسابقه که سال های از عمرش را در رادیو BBC سپری نموده است و با تحقیق در باره مسائل مربوط به  افغانستان علاقه مندیی خاصی دارد دربخشی ازآخرین گفتگویش با محمد اشرف غنی انجام داده است که جناب رئیس غنی ضمن برشمردن عوامل سقوط را نه اینکه خود را نیز به عنوان یکی از مهره های اصلی که در سقوط  و حتی  در ایجاد  آن اداره مافیائی نقش اصلی داشت به معرفی بگیرد بلکه روایت سقوط را ازوزارت تعلیم وتربیه آغاز میکند و میگوید :
محور جوان است ، محور خانم است ،محور دوشیزه است ،محور ریش سفید استاین اکثریت هاست ، به اکثریت ها باید به چشم قدر نگریسته شود و حقوق آنها باید نگهداری شود این مشکلات بنیادی بود دروزارت معارف ! ملاقات های زیادی که من با وزارت تعلیم وتربیه داشتم شاید کمتر به دیگر وزارتخانه ها انجام داده باشم . البته برای من هو میگفت باز که می رفتند عملی نه میکردند من واقعأ در این بخش ناراض بودم . مجبور گردیدم که دیگر تغییراتی بیاورم وزارتخانه برای این است که بار رئیس جمهور را کم کنند برخی وزارت خانه های ما چنان بودند که بار دوش حکومت باقیمانده بودند ووزارت معارف در رأس آن قرار داشت …

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا