گـزیده اخبــار
خانه » اجتماعی » رضأ پهلوی :قندهار مرکز تروریزم و کابل محل به برده گی گرفتن زنان
رضأ پهلوی :قندهار مرکز تروریزم و کابل محل به برده گی گرفتن زنان

رضأ پهلوی :قندهار مرکز تروریزم و کابل محل به برده گی گرفتن زنان

دوسه روز پیش بود که اخبار مربوط به افغانستان جنگزده را می دیدیم و می شنیدیم در این میان یک خبر جدید توجه ما نرا به خود جلب کرد ، و آن اینکه برای نخستین بار آقای رضأ پهلوی که خود را ولیعهد و حامی استقرار نظام سلطنتی در ایران می خواند طی یک سخنرانی که در کنفرانسی بنام کنفرانس «محافظه‌کاری ملی» ایراد میکرد راجع به گذشته افغانستان معاصر سخن میگفت و در بخشی ازسخنانش چنین گفت:

در افغانستان هفتاد در صد مردم که در لویه جرگه پس از طالبان خواستار احیای سلطنت مشروطه ظاهر شاه بودند زیرا مردم اورا حتی در پیری به عنوان نماد و منبع وحدت ملی میدیدند اما دولت امریکا این ادعای ملی و حق شهروندی را رد کرد ویک ساختار غربی غیر اصیل و مصنوعی را بر جامعه ای با سنت ها رسوم وابزار های حکومتی مشخص تحمیل کرد که نتیجه آن فساد و هرج ومرج و فروپاشی دولت گردید . این یک اشتباه ویرانگر بود که پیامد های آن همچنان شاهد هستیم . این اقدام برای امریکا امنیت را تأمین نکرد و در دفاع از ارزش های شما نیز موفق نبود . امروز بار دیگر حملات تروریستی از قندهار راه اندازی شده وزنان در کابل به برده گی گرفته میشود هرچند ممکن است اهداف امریکا با نیت خوب بوده باشند اما گوش ندادن به مردم افغانستان آنرا به سمت جهنم روانه خواهند کرد .این اظهارات محمد رضا پهلوی که با صراحت گفتند قندهار به مرکزتروریزم و کابل محل به برده گی گرفتن زنان مبدل میشود ! میگویند  ملا نصرالدین وارد روستایی شد و یکی از اهالی به او گفت ملا من تو را از طریق الاغت میشناسم و ملا جواب داد : اشکالی ندارد چون الاغها یکدیگر را خوب میشناسند.هرچند در مجموع خبر تازه نیست اما سخت بهت آورمیباشد . حقیقت مطلب این است که ریشه این خبرناگوار و دردناک  را دراظهارات وعملکردهای  آقای محمد جواد ظریف و دولت متبوعش که گاهی خود در نقش اُلاغ ملانصرالدین نقش بازی میکند میتوان در یافت . که با دیپلماسی  “هم برنعل وهم بر میخ ” جمهوری اسلامی ایران اساس و بنیاد آن در کنفرانس بن گذشته شد هرچند این سیاست غلط روح اساسی نظام لبرالیزم و اقتصاد بازار آزاد با شیوه مافیائی را تشکیل می دهد . مطبوعات جهان به نقل از جواد خان ظریف که به گفته وی در نخستین کنفرانس بن که پس از حادثه درد ناک یازدهم سپتمبر در شهر تاریخی بن برگزار شده بود نقشه امریکا و انگلیس را که به نحوی از انحا خواستار بازگشت سلطنت به افغانستان بودند خنثی ساختند .ایشان در یک گفتگویی که با باشگاه اندیشه های حقوقی واقع در تهران انجام داد گفت :   
در فاصله ای بین سال های ۲۰۰۱ یعنی سال هشتاد تا سال ۸۲ ما بسیار خوب از شرائط استفاده کردیم یعنی در سال ۲۰۰۱ ما توانیستیم در کنفرانس بن مهمترین نقش را در تشکیل دولت جدید افغانستان به اساس منافع مردم افغانستان با در نظر گرفتن ملاحظات امنیتی جمهوری اسلامی ایران برقرار کنیم فراموش نکنیم که می خواستند در افغانستان حکومت طالبان خوب را برقرار کنند مخصوصأ دوستان امریکا ! یا لااقل اروپائی ها می خواستند بازگشت نظام شاهشاهی به افغانستان انجام بدهند . این جمهوریی اسلامی بود که توانیست مانع این روش های غلط بشود … هرچند ما به عنوان تربیون آزاد اندیشان  اصلاح طلب و عدالت خواه بارها و دریادداشت های گوناگون براین واقیعت تلخ مصرانه اسرار ورزیده ایم که منبع و مرکز اصلی قدرت آژدهای  استخباراتی درشهر تاریخی و باستانی قندهار مؤقیعت دارد  که بخش عمده ومهم آن را افسران وابسته با سپاه پاسداران انقلاب اسلامی مربوط به جمهوری اسلامی ایران به عنوان مهره های استخباراتی به نفع دیپلماسی  معلوم الحال ” گاهی بر نعل و گاهی  برمیخ ” عمل میکنند. روی همین محاسبه وپارادائیم سنجش احتمال قوی میرود که آقای رضأ پهلوی ولیعهد ایران در نتیجه تحقیقات و برآورد های سیاسی قندهاررا مرکزتروریزم و کابل را محل به برده گی گرفتن زنان دانیسته است .  چنانچه دانشمندی در جائی مینویسد که  پیشرفته ترین شیوه استعمار تذلیل ملت ها با شیوه های استحماری است که سلطه طلبان معاصردر جهان  آنرا با  دوشیوه جداگانه اما با هم پیوسته در کشور های شرقی بویژه کشور سلحشور افغانستان  عملی  میکنند .« استحمار کهنه»  و «استحمار نو» مانند استعمار که کهنه و نو دارد استحمار نیز با اعمال و نفوذ خود در کشورها شیوه جدید استحمارنو و کهنه دارد که  برای  انحراف یا اغفال ذهن از استحمار نو بهره میگیرند . در سخنان آقای رضا پهلوی در مورد تاریخ و فرهنگ افغانستان و واکنش های غیر متناسب با مقتضیات فرهنگی این جامعه از سوی امریکا نقاط بسیار جالبی به نظر می آیند . زیرا مشارُ الیه در بخشی از سخنان اش که گفت : در افغانستان هفتاد در صد مردم که در لویه جرگه پس از طالبان خواستار احیای سلطنت مشروطه ظاهر شاه بودند زیرا مردم اورا حتی در پیری به عنوان نماد و منبع وحدت ملی میدیدند اما دولت امریکا این ادعای ملی و حق شهروندی را رد کرد ویک ساختار غربی غیر اصیل و مصنوعی را بر جامعه ای با سنت ها رسوم وابزار های حکومتی مشخص تحمیل کرد که نتیجه آن فساد و هرج ومرج و فروپاشی دولت گردید . هرچند این سخنان جناب رضا پهلوی در زمان کنونی که همه تاریخ و فرهنگ باستانی افغانستان به مخاطره افتاده است به دل هر انسان میهن دوست و آزادی خواه چنگ میزند اما در زمانی که مجلس لویه جرگه که بصورت فرمائیشی از سوی حاکمان بر سرنوشت افغانستان که در واقع همان مهره های از سر تا نوک ناخن نگاه لبرال مافیائی به زندگی داشتند تدویر یافته بود توانیسته بودند تا مردم عوام حتی شبه روشنفکران و سوادداران جامعه افغانی براکثر بی عدالتی های دوره سلطنت مرحوم محمد ظاهر شاه چشم بپوشانند . البته سخنانی که از حنجره آقای محمد رضا پهلوی ولیعهد برخاسته است با توجه به شرائط امروزیی جامعه افغانی هکذا نمایان شدن چهره اصلی نظام مافیائی بازار آزاد لبرال برهبریی ایالات متحده امریکا حقائقی اند که هیچ انسان منصف نه میتواند از آن چشم پوشی کند .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا