گـزیده اخبــار
خانه » اجتماعی » عطامحمدنوردرگفتگوباشبکه الحدث:مابا قدرت فرارکردیم !
عطامحمدنوردرگفتگوباشبکه  الحدث:مابا قدرت فرارکردیم !

عطامحمدنوردرگفتگوباشبکه الحدث:مابا قدرت فرارکردیم !

به دنبال تسلط دراماتیک گروه طالبان برسرتاسرافغانستان و فرار اشرف غنی رئیس مافیای قدرت پوشالی در این کشور وقتی استاد عطأ محمد نور والی مقتدر بلخ فرار را برقرار ترجیح داد ودربخشی ازگفتگوبا شبکه تلویزیونی الحدث عربستان سعودی گفته است : که طالبان به ما اجازه خروج نه بلکه ما به زورخود برآمدیم ، با قوت خود و توانائی خود برآمدیم ..ودر بیخ گوش سائررجال  فراری فرود آمدیم . شما خواننده گان عزیزاین قوت پهلوان عطامحمد خان را چگونه ارزیابی می کنید ؟

پهلوان عطامد خان که  در لاف زنی و ثروت اندوزی شهره خاص وعام است در بخش نخست این گفتگو دربرابر این پرسش که علت سقوط ولایت بلخ که گویا  به قول خبرنگار سقوط شمال ، سقوط تمامی افغانستان بود اینگونه چه بوده است ؟ گفت : ما معتقد به این بودیم که بلخ و شمال از جانب حکومت مرکزی حمایت شود وبا آوردن سهولت و تجهیزات امکان بسیار وجود داشت که ما از بلخ و شمال دفاع میکردیم همچنان ما اجماع ملی را اعلام کردیم که اجماع ملی صورت بگیرد چون امریکائی ها درشرف برآمدن بودند و روحیه قوای مسلح افغانستان پائین آمده بود . حمایت و پشتیبانی قوای هوائی افغانستان پائین آمده بود من پیشنهاد دادم به رئیس جمهور و تمامی بزرگان و رهبران که اجماع ملی به میان بیاید . متأسفانه سقوط بلخ و شمال قصدی بوده از جانب دولت و توطئه بسیار عمیق بود که افغانستان باید سقوط بکند و افغانستان باید به طالبها سپرده شود . دراین میان خبرنگار شبکه تلویزیونی الحدث در باره نوعیت سقوط و توانمندیی های نظامی طالبان پرسید که شما معتقد به توطئیه حکومت هستید پس چرا طالبان به مخالفان تصفیه حساب نه کردند ؟ عطامحمد نورامپراطور سابق بلخ باستان در پاسخ گفت : طالبان اگر توان اش را میداشت و زوراش می کشید یک لحظه هم مرا اجازه نه میداد و تحمل اش را نداشتم .خبرنگار شبکه الحدث پرسید : آیا حین خروج تان اتفاقی بوجود آمده بود که شما از افغانستان بیرون می شدید ؟ درپاسخ این پرسش خبرنگار گفت :

نه خیرما به زور خود و تدبیر خود خارج شدیم .حالانکه توطئیه ای از جانب دولت و کسانی از جانب دولت توأم با همکاریی نیروهای داخلی مضر و طالبها توطئه مشترک داشتند که من ، مارشال دوستم و کسان دیگری آسیب ببینیم اسیر شویم یا کشته شویم من خو اسیرنه میشدم تفنگ به دستم می بود ولی طبعأ جنگ شکست دارد در شکست فرار میکنیم  از دست دشمن که اسیر نه شوی زیرا اسیر شدن خود یک ذلت است من نه خواستم که اسیر شوم . وقتی خبرنگار شبکه تلویزیونی الحدث پرسید . که آیا در این صورت به شما اجازه خروج از کشور را دادند ؟ آقای عطأ محمد نور درجواب چنین گفت :برای ما اجازه خروج نداد ما به زور وقوت و توانائی خود برآمدیم با برنامه بیرون شدیم من عرض کردم که وقتی تمامی قوت های نظامی ، هوائی و زمینی از طرف روز فرار کردو ما که پانزده دقیقه به شام مانده بود ودرحالیکه تمامی قوت های نظامی ، قطعات خاص ، و کماندوها تصمیم گرفته بودند که ما بدست طالب بافتیم ولی ما تدابیر و حمایت مردمی داشتیم و قوتهای محلی خود را داشتیم ،بعد ازآن یعنی دو ساعت بعد مرا مجبورساختند که عقب بنشینیم. ممکن من اگر جنگ میکردم شهر مزارشریف دیگه وجود نه میداشت .به یک شهر ارواح به یک شهر سوخته و شهر کاملأ منفجر شده و آتش گرفته تبدیل می شد . خلاصه قصه این است که به من گفته شد که افغانستان را به طالبان داده اند و تو جنگ نه کن  که نفع ندارد وباز من بیرون شدم

اینکه چی کسی و چه مقداری در سقوط افغانستان وواگذاریی آن به طالبان نقشی داشته است ؟ از مبحث کلیدی وزیر بنائی میباشد که حکما و محققان برای پاسخ به آن دود چراغها خورده ، استخوانها خرد کرده و هریک به فرا حور حال ومقال مطالبی بیان فرموده و عمر عزیز شانرا صرف نموده اما حکایت همچنان باقیست ! در روایت های ثقه و محکمه پسند حلقه سه نفره یا چهار نفره ای که به دور اشرف غنی حلقه زده بودند مسؤل این مصیبت عظمی در تاریخ افغانستان خوانده میشوند  . ولی هیچکسی نه میداند که چرا وبه کدامین دلائیل و منطق امپراطور بلخ باستانی آقای عطا محمد نور در بیان سقوط افغانستان بدست طالبان اشرف غنی وتیم مربوطه اش که قبلأ از آن یاد آوری بعمل آمد در معرفی امرالله صالح از واژه ” خصوصأ” استفاده نمود . که ایشان در این خصوص فرمود : توطئه داخلی برمیگردد به آقای اشرف غنی و تیم مربوطه اش خصوصأ امرالله صالح معاون اش و بقیه تیمی که این ها در اختیار داشتند . این ناحیه ها در اختیار طالبان قرار داشتند بنام اسیب پذیری !قرار گاه ها ، بیس های بزرگ نظامی که دراختیار طالبان گذشته شد بنام اسیب پذیری ،بدون آنکه طالبان به آنها هیچ ضرری برساند سلاح های شانرامی گرفتند توپ وتانک رامی گرفتند و بطرف شهر ها می آمدند . این نشاندهنده این بود که توطئیه عمیق بود و عمق توطئه آنقدر بود که هم داخل و هم خارج دراین شریک بودند .متأسفانه چنانچه عطا محمد نورنیز بدان اشاره نموده است توطئیه سقوط از بسیارقبل حتی ازهمان روزهای که درنتیجه کنفرانس تاریخی بن نقشه راهی برای پیشرفت افغانستان توام با مبارزه علیه تروریزم ودهشت افگنی طراحی گردید واین نقشه راه بصورت کامل ازآب وخاک افغانستان بوجود نیامده بود آغاز گردیده بود.دلیل آن نیزروشن بود که فقدان عدالت وآزادی انسان درنظام مافیائی بازارقتصاد آزاد سبب شده بود تا انسان باشنده سرزمین افغانستان هیچگاه آفتاب آزادی وعدالت واقعی را نه بیند .

جای تعجب است که آقای امپراطور سابق بلخ باستانی فراموش کرده که در آخرین روزهای سقوط کابل آقای اشرف غنی رئیس حکومت به تقاضای برخی از فرماندهان جنگ مانند عطامحمد نور ، جنرال عبدالرشید دوستم ، محمد محقق وغیره به شهر مزارشریف مواصلت کرده بود و طبق شنیده های دادگاه پسند محمد اشرف غنی ازهمان مزارشریف مرکز ولایت بلخ با هیأتی که به سرپرستی عبدالله ، عبدالله رئیس شورای عالی صلح و  با معیت معصوم ستانکزی جهت گفتگو با طالبان به دوحه رفته بودند پس از آنکه عطا محمد نور ،جنرال عبدالرشید دوستم و محمد محقق از سران مافیای مقیم بلخ ادامه جنگ با طالبان و گرفتن دوباره ولسوالیهای که توسط طالبان تصرف شده است گفته شد که از تشکیل حکومت مشترک با طالبان صرف نظر کنند و دو باره به کابل برگردند تا در باره استراتیژیی نظامی در تفاهم با سائرنیروهای شامل دردولت گفتگو صورت گیرد.اکنون وقتی آقای عطامحمد نورومحمد محقق سقوط افغانستان را به دوش اشرف غنی می اندازند قابل مسخره است

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا