گـزیده اخبــار
خانه » اجتماعی » دررثای قتل یک فرمانده ملیشأ !
دررثای قتل یک فرمانده ملیشأ !

دررثای قتل یک فرمانده ملیشأ !

یکی از کارهای حسابی و حساب شده در سالهای آخیر که به یمن وبرکت تکنولوژی معاصر امکان یافته  استفاده از فضای مجازی است که گروه های گوناگون ، افراد و شخصیت های حقیقی و حقوقی با هویت های ثابت وگاهی عندالزوم  متفاوت در زمین درباره مسائیل گوناگون سیاسی و فرهنگی سیمینارتشکیل میدهند و هیچکسی به دلائیل مختلف از این آقایونی سخنران ها نه می پرسند که دوغ تان ترش است .!احتمالأ عده ای از خواننده گان عزیز ، ما را متهم به پیروی از سیاست ” یک بام و دوهوا ” خواهند کرد و خواهند گفت که یعنی چی ؟ یکروز به دفاع از مظلومین فریاد بلند نموده  و حاکمان را متهم به استبداد خونین مذهبی میکنیم و روز دیگر به نفع آنها می نویسیم .!!البته خواننده گان عزیز صاحب اختیار اند و حرف حساب نیز همین است که خواننده گان عزیز می فرمایند اما ما نیز به عنوان یک رسانه مستقل و صد درصد آزاد برای خودما عرائیضی داریم . نخست اینکه چنانچه گفتیم صد درصد آزاد و درعین حال متعهد یم وبا هیچ گروهی ، سازمانی و تشکیلاتی وابسته نیستیم و قصد ما نشانه گرفتن فساد و جنایت است نه مفسد و جانی ! البته به این امر نیز واقفیم که این گونه رویه و پالیسی در مغائرت کامل گاهی بر نعل و گاهی بر میخ دارد که با تأسف تعداد زیادی از رسانه های بلندگواز این سیاست پیروی میکنند . غرض از ارائیه  مقدمه فوق الذکر این بود که تعدادی از رجال معلوم الحال  و صاحب نام جامعه ما که مردم افغانستان نامیده میشوند با استفاده از تکنولوژی جدید البته  نه در زمین بلکه بر بالهای امواج تکنولوژی که از مرکز ی در ترکیه زیر نام جبهه مقاؤمت برای نجات افغانستان  پخش ونشر می گردید به بهانه پنجمین سالگرد قتل قوماندان عبدالرازق فرمانده معروف ولایت کندهار از اقصای عالم گردهم آمدند و درد دلهای شانرا که بیشتر مملو ازروی  عقده ها بود نه اعتقاد و باور ها بیان نمودند .

یکی از اکابری به اسم جناب عبدالرب رسول سیاف که در جهاد مقدس ملی مردم افغانستان برضد اشغال گران روسی سهم بارز استخباراتی داشت برخلاف طینت اصلی اش که بر خشونت استوار است و در این زمینه دست آوردهای فروانی را به جا گذشته اند ودر این محفل ذکر چنین ارشاد فرمودند : ما در طول بیست سال حتی قبل از آن دیده ایم که دشمنان جهاد و ملت همیشه مناره های بزرگی از جهاد و مقاؤمت را نشانه گرفته  وبرج های بزرگی را زده اند که از آن جمله قوماندان عبدالرازق هم که یک ستون و منار عظیمی  بود وبا انهدام این منار یک پهلوی ما وشما را کاملأ خالی ساخت و با رفتن اش مخالفین چنان که خلاف وی عقده داشتند آنهم بخاطریکه از سرزمین خود با قاطعیت دفاع نموده بود وقتی مخالفین بر اوضاع تسلط یافتند با خویشاوندان اش بسیار برخورد ذشت و به دوراز مروت نمودند که این دلالت بر این میکند که این آدم قلب شمن را دریده بود جرئت مخالفین را درنطفه خنثی نموده بود خداوند باو رحم کند .

…….یک نقطه دیگری را نیزکه من آنرا ضرور  میخواستم اشاره نمایم از زمانیکه طالبان به کابل آمده اند شعار بزرگ شان این است که ما شریعت را تطبیق نموده ایم و هدف اصلی امارت را نیز همین چیز میدانند که ما آمده ایم تا شریعت را تطبیق نمائیم . دوستان عزیز خوب و با دقت همراه من بشنوید میشود که بسیاری از علمای ما نیز این سخنان را بشنوند . شریعت پنچ مقصد دارد برادران !

اکنون ببینیم که آیا این مقاصد اینجا در افغانستان اجرأ شده اند یا خیر ؟ که این پنج مقصد شریعت عبارت اند از : نگهداری از دین ، نگهداری از جان ،نگهداری از مال ، نگهداری از عزت و نگهداری ازعقل است .من که تا حال می بینم نگهداری ازجان ، نگهداری از مال ، نگهداری از عزت درآنجا تا هنوزهم  برآورده نگردیده است  اگراین پنج چیز برآورده می شد لهذا من این پرسش از حاکمان فعلی میکنم که مردم چرا از افغانستان میگریزند ؟ وقتی دین ، جان و مال و عزت کسی حفظ باشد برای چه از وطن فرار کنند ؟ اکنون که ما می بینیم مثلیکه از محبس مردم میگریزند ، کسی از دروازه و کسی اگر دروازه بروی اش ببندد از دیوار خیز میزند نیم از افغانستان گریخت و در آخر امر نیز آنها نگهبانان یک محبس خواهند بود و هیچکسی باقی نخواهند ماند. البته باید بگوئیم که قبل از سخنان شیخ عبدالرب رسول سیاف آقای عطامحمد نور که روزگاری لقب امپراطور بلخ را گرفته بود در ذکر فضائل فرمانده رزاق خان چنین فرموده بود : ….جنرال عبدالرزاق شهید یکی از ستون های اصلی مقاؤمت و خصوصأ مبارزه با تروریزم و آزادی خواهی در کشور ما بویژه در جنوب کشور مابود من گفته میتوانم که یکی از استوانه های قابل درک وقابل افتخار در مبارزه علیه تروریزم و مبارزه علیه تروریستها در تأمین امنیت مخصوصأ جنوب کشور نقش بارز و قهرمانانه ای را ایجاد و ایفأ میکردند ……….……….ملاحظه فرمودید که آغا عطا مد خان عُرف نور این امپراطور جعلی چه فرمائیشاتی در حق زنده یاد رازق خان ملیشه که در فاز بیست ساله و اول نظام مافیائی شبه جمهوری به حیث قوماندان ملیشه هادر قندهارتعیین شده بود ایراد نمودند ؟ این گونه اظهارات عزیزان میرسانند که آنها نه تنها آن نظام مافیایی شبه جمهوری اسلامی در افغانستان  را که نه جمهوری بود ونه اسلامی نقد نه میکنند بلکه آنرا بهترین و مناسبترین سیستم برای مردم فقیر  افغانستان تلقی میکنند . شاید بخاطر اهداف و اغراض مادی  که قبلأ ودر دوران حاکمیت آن رژیم برای حاکمان پیدا و پنهان خط ونشان میکشیدند چنانچه همین امپراطور دریکی از سخنرانی هایش گفته بود :

چنانچه همین امپراطور دریکی از سخنرانی هایش گفته بود : حداقل سی  ۳۰ سفارت دفعتأ به ما ،سی ۳۰ تا معینیت دفعتأ به ما و تعداد ریاست های مستقل به شمول ریاست ارگان های محل وچه وچه ….به ما ! ده الی پانزده ولایت به ما ….نصف قنسولگری های دنیا به ما ، از همین قسم بسیار چیزهای دیگری …پانزده تا سناتور انتصابی به ما !همه را به پیش آمد خوب قبول کردند

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا