گـزیده اخبــار
خانه » اجتماعی » هــذیان هــای کـــاغـــذ پیچ امرالله خان صـالـــح به بــازارآمـــد !
هــذیان هــای کـــاغـــذ پیچ  امرالله خان صـالـــح به بــازارآمـــد !

هــذیان هــای کـــاغـــذ پیچ امرالله خان صـالـــح به بــازارآمـــد !

این برادر عزیزما امرالله خان صالح  معاون صاحب اول رئیس جمهور افغانستان و آخیرأ متصدیی امنیت تخیلی و انلائین شهر کابل که از مدتی بطری های ساعت شش ونیم صبح اش از کار افتاده است کما فی السابق خروس نابهنگام تشریف دارد در هنگامی که احساسات رقیقهء مردم سوگوار ما به یک مختصر مژده ای ازصدای  صلح فروکش میکند . قوه ناطقه معاون صاحب به کار می افتد و مشارُالیه با یک حرفی ،سخنی ، گفتگوئی و چیزی که میزند چرت بی صاحب مانده مردم رنج کشیده ما را پاره میکند  و با هذیان هایش که در زمره دروغ و لاف ها محسوب میگردند این تربیون که تصمیم دارد در راستای التیام درد های تاریخی به رسالت روشنگرانه توام با افشاگریهای مؤدبانه که از وظائف اصلی ما به حساب میرود بپردازیم وقتی هذیان های خشونت زای امرالله خان که ذکر خیر صفات اش قبلأ بیان گردید ما را ناگزیر می سازد تکه های از ارشادات اش را بی پاسخ نمانیم .

ایشان در پاسخ این پرسش ژورنالست تلویزیون BBC که پرسیده بود اگر طرح موسوم به ” جمهوریت ”  که قرار است در کنفرانس ترکیه ارائیه شود اگر در آن کنفرانس با این طرح مخالفت صورت بگیرد بعد  چه پیش بینی میکنید ؟ معاون صاحب امرالله خان در جواب می فرماید که مخالفت با طرح صلح مخالفت با وجدان ملی افغانستان است ،مخالفت با طرح صلح مخالفت با خواست قرآن است .می گوئیم برادر امرالله خان صالح ! شاه غلام جان عزیز! هیاهوچه معنا دارد با این هذیان ها راهی به دهی نه میبری ؟یک مرتبه سخنانی که در ایام قبل ودرمذمت ازاین نظام مقدسه درمحضرعام ارشاد فرموده بودی یاد شما عزیز می آوریم
بدون جبرواکراه که شرعأ نباید برآن حساب باز کرد درمحضر صد ها تن از شهروندان درد دیده افغان فرموده بودید که : ما یک اشتباه بسیار بزرگ وعظیم کردیم یک اشتباهی که جبرانش بی نهایت مشکل است درشکل دهی حکومت در بن ! امروز شما می بینید که کشور به بن بست رسیده . اگر او مذاکرات درست پیش می رفت اگر قانون اساسی افغانستان درست ساخته می شد اگر قانون زیر نام رئیس جمهور یک سلطنت ایجاد نه می کرد امروز مردم حق شان حق شان بود یک فرصت دوباره ایجاد شده در این فرصت دوباره امکان بسیار زیاد دارد که ما برویم بطرف تعدیل قانون اساسی ، ما برویم به ساختن نوع نظام از سر ! ما برویم به مذاکره با دشمن که خوب اگر جنگ راه حل نیست بیاید که ما چه نوع نظام میسازیم در همانطور یک مذاکره همین ملت به نمائنده گی از خودش ، خودش صحبت کند نه آقای خلیلزاد !ببینید ، امرالله خان عزیز ! شما با دقت البته بدون آنکه بدانی مقام رئیس جمهور در قانون اساسی افغانستان و یا هم در هر وثیقه ای و در هر جامعه و کشور دیگری  که بر مبنای دموکراسی و مردم سالاری استوار باشد جایگاه  سلطانی نیست شما عملکردهای دیکتاتورمآبانه اشرف خان غنی را آنزمان که جزاصحاب درباروحرم سرای ارگ شریف نبودید رسوبات و عوارض قانون اساسی خوانده بودید اما وقتی به مصلحت قدرت های مرموز و پنهان بروی یک معامله و استفاده ابزاری ازنام قوم شریف تاجیک در قدرت پوشالی و با القاب فاقد صلاحیت امنیتی و اداری سهم گرفتی لحن سخنان تان توام با برداشت از وضعیت تاروتاریک کنونی تغییر یافت و در برابر سوال ژورنالیست تلویزیون BBC که پرسیده است :
آقای صالح ! اینکه بعضی از زمزمه های حکومت موقت ، دولت انتقالی صلح شنیده میشود چرا شما مخالف هستید ؟ امرالله صالح این شاه غلام امنیتی ارگ  در پاسخ گفت : برخلاف ؛ ما معقول ترین طرح داریم که نه رئیس جمهور پادشاه است ونه ما هم ولیعهد هستم ! نه ما حزب داریم نه دیکتاتوری هستیم ” جمهوریت ” از آن ملت افغانستان است ما به ملت افغانستان میگذاریم که زعیم بعدیی خود را انتخاب کنند وما دوره خود را نه می خواهیم تکمیل کنیم ….خوشبختانه ورود ووقوف سیاسی معاون صاحب درمسائل تاریخی به همان میزان مسائل سیاسی است نه این که کتره ای و پنهان باشد ! نه خیر اینگونه سخنرانی های متضاد از ایشان تمامأ موجود است و ما تا اکنون چندین بار از مطالعه بعضی فرمائیشات شان خنده مان گرفته که بدون شک از ناآگاهی و ضعف سواد خود ما بوده است .!!!
ببینید حضرت معاون صاحب ! صلح متاعی نیست که از بازار و شهر آنرا تهیه کرد و بدست آورد ! بلکه صلح یک جوهر نایاب و متعالی بوده که یک پایه اصلی این جوهر برپایه عدالت و برابری استواراست هکذا صلح را نه میتوان با نگارش ، تسوید ، انتشاروعرضه تعویذ نامه های فاقد مشروعیت بویژه در عصر ارتباطات کنونی برقرار ساخت . روشن است که وقتی ریشه های نظام فاسد مافیائی بنام بازار آزاد اقتصادی درتاروپود زندگی مردم افغانستان نهادینه گردیده باشد نیاز به یک خانه تکانی اساسی و نقشه راه بنیادیی  احساس میشود که ریشه در آب و خاک سرزمین تاریخی ما افغانستان و شرائط عمومی اقتصادی ، فرهنگی و تاریخی این سرزمین داشته باشد .

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا