گـزیده اخبــار
خانه » اجتماعی » سلفیت وافراطیت،مصیبتی دردین!
سلفیت وافراطیت،مصیبتی دردین!

سلفیت وافراطیت،مصیبتی دردین!

مبارزه علیه خرافات و دعوت به توحید تنها کار محمد بن عبدالوهاب نبوده قبل از او امام ابن تیمیه و ابن قیم و شاولی الله دهلوی رحمهم الله در این راه مجاهده و مبارزه نموده اند. امروز گروهی تحت نام سلفیت و مدعی دعوت به توحید مصیبت به جان دین و مردم شده اند. اینها بی منطق ترین، خشک ترین و نا آگاه ترین افراد به حقایق دینی اند که به بزرگان و پیشوایان اسلام خورده می گیرند

و همه چیز را بنام سنت و بدعت که خود سنت را نمی دانند خورد و خمیر می سازند. اینها حدیث را نمی شناسند و نمیدانند که احادیث پیامبر اسلام(ص) حدود یکصد و پنجاه سال بعد از وفات آن حضرت جمع آوری گردیده و اولین جامع حدیث امام مالک است که در سنه نود و پنج ۹۵ ه ق متولد و در سنه ۱۷۱ ه ق فوت شده است. و نمی دانند که در این عرصه طولانی که جسارت ها و جنایت ها مانند شهادت سه تن از خلفای راشدین و شهادت نواسه محبوب پیامبر امام حسین(رض) و باقی اهل بیت و تغاصب های خلافت و تسابق های طوایف به میان امد کدام کس ضمانت کرده می تواند که اینطور مردم حدیث های مصنوعی نساخته باشند. با در نظر داشت همین حقایق تاریخی علمای اسلام با وضع اصولی توانستند علم حدیث را به وجود بیاورند و احادیث را جمع آوری نمایند با آن هم نسبت به جامعین حدیث پیشوایانی بمانند امام ابو حنیفه و دیگران نزدیکتر به عصر پیامبر بوده اند و آنچه در احکام دینی تفسیر و روشنگری نموده اند عین حقیقت و مقرون به حقیقت است که مستقیم با تابعین ارتباط و علم خویش را از آنان کسب کرده اند.

کسانی که احمقانه می آیند مذهب احناف را با یگان حدیث موضعی نقد و تردید چه که توهین می کنند بی عقل ترین و بی منطق ترین مردم این روزگار اند. امروز تعدادی بنام اهل حدیث که نمیدانند هفت تا هشت نسل بعد از رحلت پیامبر و بروز فتنه ها، حدیث جمع شده و غیر ممکن نیست کسانی که در کشتن نواسه پیامبر اسلام باکی نداشتند در ساختن حدیث دست بسته بنشینند، می آیند مسلمانان را به ذعم خویش گمراه و بدعتی میخوانند.

اینها نمی دانند بزرگترین جامع حدیث امام محمد بن اسماعیل بخاری است که از جملۀ ششصد هزار حدیثی که جمع کرده بودند دو هزار و ششصد انرا انتخاب کرده اند. امام ابو حنیفه که نزدیک به عصر نبوت است وتقریباً هم عصربه جال و جنجالها و جنایات و دشمنی های ذات البینی، کمتراحادیث را اعتبار داده است. امام مالک ۳۰۰ حدیث را اعتبار داده اند.

امام بخاری مولف است نه مجتهد، جوهر را جوهر شناس می داند نه غواصی که انرا از قلب دریا بیرون کشیده است. وهم ناگفته نگذریم که از ابتداء در مذاهب فقاهتی دو دسته تبارز کردند که یکی را اهل رای یا عقلیون می گفتند ودیگری را اهل حدیث یا نقلیون؛ پیشوای گروه اهل رای امام ابو حنیفه نعمان و امام یوسف و امام محمد و… بودند و امام اهل حدیث امام مالک که این بر می گشت به اصول اجتهادی ایشان که هیچگاه با هم با وجود اختلافات رای و نظر کدام کینه و دشمنی نداشتند و به یکدیگر احترام می گذاشتند. اهل عقل و اهل نقل هر کدام منطق خود را دارند که در این مختصر مجال بحث روی آن نیست.در طول تاریخ اسلام مذاهب اربعه اهل سنت که اکثریت جوامع اسلامی پیرو آنها بوده اعتدالی ترین و منطقی ترین قرائت از دین داشته اند که از هر نوع افراط و تفریط مبراء بوده اند. با تاسف امروز تعدادی با افکار افراطی و بیمار خود می آیند به این مذاهب تاخت و تاز می کنند و آنها را بدعت و خلاف سنت قلمداد می نمایند. گویا آن امامان بزرگوار دین را ندانستند و مسلمانان در گمراهی بودند این نیمچه ملاهای افراطی بعد از چهارده قرن آمده اند دین درست را به مردم می آموزند.

انسان وقتی به فکر و اندیشۀ اینها می بیند جای شکی برایش باقی نمی ماند که این پروژه استکباری است که بی معز ترین و بی منطق ترین افراد را در جهت اهداف پلید صیهیونی بدست گرفته تا عرصه ها را به مسلمانان تنگ نموده جایی برای نفس کشیدن آزاد در دین برایشان باقی نگذارد و با افراطیت تند مصیبتی تازه در دنیای اسلام بوجود آورد. ” وَ کَذلِکَ جَعَلْناکُمْ أُمَّهً وَسَطاً …”امت وسط، امت خوب؛ امت میانه و معتدل یاد شده است؛‌ یعنی مسلمانان را امت معتدل و میانه قرار دادیم.

جوابی بنویسید

ایمیل شما نشر نخواهد شدخانه های ضروری نشانه گذاری شده است. *

*

بالا